Menu

Holdbeskrivelser

Dancezone MGP/Hip Hop, børn (5-7 år)
Onsdag 16:30-17.10 (40 min.)
Velkommen til Dancezone-holdet for de mindste. Vi finder alt det gode børnemusik og fjoller, leger og hygger med at lære de fedeste børnedansemoves. Vi giver den gas, men lægger vægt på at vi skal have det sjovt. Holdets instruktør er Lisa Bærentsen fra dancezone.dk, der med over 15 års undervisningserfaring glæder sig til at starte NBSIF’s nye danselinje. Lisa er mor til Milja, der starter i 6.b på Lyshøjskolen. Milja er hjælper på holdet sammen med vores nye dygtige instruktør Line Hvidtfeldt.
 
     
     

Dancezone Wildcats, Hip Hop og Showdance (2-4 Klasse)

Tirsdag kl. 18.00-19.00 (60 min)

Dancezone Wildcats er holdet for dig, der elsker at danse og udtrykke dig med din krop til musik. På holdet holder vi os til showdance og Hip Hop, som  vi synes udvikler barnets evner inden for dans og rytmik bedst muligt.

Instruktørerne er Julie, Marie og Amalie, tre danseglade piger på 14 år, der selv går til de to stilarter og elsker at lære fra sig🤗 Hvis du elsker at danse og udvikle netop DINE talenter, så meld dig på Dancezone Wildcats.

NB: Vi tre piger er på studierejse i uge 36, så vores hold starter i uge 37.

 

Gå til tilmelding

   
     
     
Dancezone Funk/Hip Hop/showdance, junior (8-11 år)
Onsdag 17.15-18.00 (45 min)
Velkommen til Dancezone juniorholdet - holdet hvor vi danser alt fra funk/hip hop og street til showdance og Zumba Kids. Vi mixer og blander alt godt fra dansens verden, samtidig med at vi hygger os og leger sammen. Det skal være sjovt at være aktiv! Holdets instruktør er Line Hvidtfeldt samt Lisa Bærentsen fra dancezone.dk, der med over 15 års undervisningserfaring glæder sig til at starte NBSIF’s nye danselinje. Lisa er mor til Milja, der starter i 6.b på Lyshøjskolen, som også hjælper på holdet. 

 

     
     

Dancezone Hip Hop/Showdance/moderne, teens (fra 13 år og op) 

Onsdag kl. 18.15-19.00 (45 min) 

Velkommen til Dancezone - holdet for danseglade teens. Det bliver et hold for alle glade dansepiger og drenge. Der er ingen krav om at have danset før, det er blot et plus. Det bliver et hold hvor I vil blive præsenteret for stilarter som hip hop, showdance og moderne dans. I løbet af året vil I lære mindst to serier, hvor I også kommer til at have indflydelse på koreografierne.

 

Jeg hedder Line Hvidtfeldt og har danset i 7 år. Det har både været år hvor jeg har danset konkurrencedans og showdans. 3 af de 7 år har jeg også været koreograf på Kolding Teaterskole, hvor jeg selv var en del af forestillingerne. Jeg håber I vil være med på alle mine skøre idéer - for det skal være sjovt at danse.

Hvis i har spørgsmål kan jeg kontaktes på 40 10 55 21.

Gå til tilmelding

 
     
     
Dancezone ‘mødreholdet’ (30+)
Onsdag 19:30-20.15 (45 min + det løse)
 
Velkommen til det nye Dancezone-hold for alle os kvinder over 30, der elsker god musik og fede dansetrin. Dette hold er for dig, der ikke synes det er så fedt at være på hold med alle de unge, men stadig gerne vil lære de samme koreografier - bare i et lidt langsommere tempo:-) Vi danser lidt funk/hip hop, lidt showdance og måske lidt Zumba og Ballroom Fitness. Vi mixer og blander alt godt fra dansens verden, samtidig med at vi hygger os med at være sammen og lave alle de fejl, vi nu gør, når hjernen slår krøller.. På dette hold skal det nemlig være sjovt at være aktiv! 
Vi danser i 45 min inkl opvarming og er altid klar på lidt girltalk bagefter. Holdets instruktør er Lisa Bærentsen fra dancezone.dk, der med over 15 års undervisningserfaring glæder sig til at starte NBSIF’s nye danselinje.
Hjælper på holdet: Line Hvidtfeldt
 
NB. Du behøver ikke være mor for at være med på holdet, lige som du også sagtens kan være med, hvis du er under 30 eller mand, bare du er med på at undervisningen er tilpasset mødre over 30:-)