Menu

Holdbeskrivelser

Dancezone MGP/Hip Hop, børn (5-7 år)
Onsdag 16:30-17.10 (40 min.)
Velkommen til Dancezone-holdet for de mindste. Vi finder alt det gode børnemusik og fjoller, leger og hygger med at lære de fedeste børnedansemoves. Vi giver den gas, men lægger vægt på at vi skal have det sjovt. Holdets instruktør er Lisa Bærentsen fra dancezone.dk, der med over 15 års undervisningserfaring glæder sig til at starte NBSIF’s nye danselinje. Lisa er mor til Milja, der starter i 6.b på Lyshøjskolen. Milja er hjælper på holdet sammen med vores nye dygtige instruktør Line Hvidtfeldt.
Har du spørgsmål til holdet, kan Lisa kontaktes på 31 16 62 69 / lisa@dancezone.dk
 
     
     

Dancezone Wildcats, Hip Hop og Showdance (2-4 Klasse)

Tirsdag kl. 18.00-19.00 (60 min)

Dancezone Wildcats er holdet for dig, der elsker at danse og udtrykke dig med din krop til musik. På holdet holder vi os til showdance og Hip Hop, som  vi synes udvikler barnets evner inden for dans og rytmik bedst muligt.

Instruktørerne er Julie, Marie og Amalie, tre danseglade piger på 14 år, der selv går til de to stilarter og elsker at lære fra sig🤗 Hvis du elsker at danse og udvikle netop DINE talenter, så meld dig på Dancezone Wildcats.

NB: Vi tre piger er på studierejse i uge 36, så vores hold starter i uge 37.

 

Gå til tilmelding

   
     
     
Dancezone Funk/Hip Hop/showdance, junior (8-12 år)
Onsdag 17.15-18.00 (45 min)
Velkommen til Dancezone juniorholdet, hvor vi kommer til at danse alt fra funk/hip hop og street til showdance og Zumba Kids. Vi mixer og blander alt godt fra dansens verden, samtidig med at vi hygger os og leger sammen. Det skal være sjovt at være aktiv! Holdets instruktør er Lisa Bærentsen (ansvarlig for NBSIF’s nye danselinje) og hun får hjælp af Line Hvidtfeldt og Milja Bærentsen.
'Jeg glæder mig rigtig meget til at tage dig med ind i dansens verden
Har du spørgsmål til holdet, kan jeg kontaktes på 31 16 62 69 / lisa@dancezone.dk
Lisa
 

     
     

 

Dancezone Hip Hop/Showdance/moderne, tween (10-12 år) 

Onsdag kl. 18.15-19.00 (45 min) Indtil jul 2018.

Velkommen til Dancezone-holdet for danseglade tweens. Det bliver et hold for alle glade dansepiger og drenge. Der er ingen krav om at have danset før, det er blot et plus. Det bliver et hold hvor I vil blive præsenteret for stilarter som hip hop, showdance og moderne dans. I løbet af året vil I lære mindst to serier, hvor I også kommer til at have indflydelse på koreografierne.

Holdets instruktør er Line Hvidtfeldt, der har danset i 7 år. Både konkurrencedans og showdans. I 3 år har hun været koreograf på Kolding Teaterskole, hvor hun også selv var en del af forestillingerne. 
Lisa og Milja Bærentsen er hjælpere på holdet.
'Jeg håber, I vil være med på alle mine skøre idéer - for det skal være sjovt at danse. 
Hvis I har spørgsmål kan jeg kontaktes på 40 10 55 21.’
Line

Gå til tilmelding