Menu

Information

undefined

Motionist eller hurtigløber?  Kom og løb med ”NBSIF Løber”!

Motionsløb i Nr. Bjært-Strandhuse IF er for alle, der gerne vil løbe i et klubfællesskab. Om du er begynder, motionist, hurtigløber, langdistanceløber, erfaren og veltrænet eller på vej til at blive det, så er der nok et hold, der kan passe til dig.

Vores mål er at give vores medlemmer en god løbeoplevelse og skabe glæde ved at motionere og træne sammen med andre samt blive bedre til at løbe. Vi har fokus på at skabe et miljø af løbe-faglighed, socialt fællesskab og godt humør, som giver mulighed for at understøtte vores medlemmers løbemål og/eller ønske om at være en aktiv løber.

undefined

Aldersgruppe:

Løbetræningen er for voksne m/k, 16år og derover.

 

Træning & Træningstider (mødested: Foran Lyshøjhallerne

Onsdag kl. 18.00

Lørdag kl. 10.00

Mandag kl. 18.00 (selvtræning, uden instruktør; fælles 6 km rute)

Begynderhold træner typisk Mandag + Onsdag kl. 18.00, Lørdag kl. 10.00, selvtræning

  • Al træning starter med fælles opvarmning for alle hold.
  • Vi løber ud og hjem sammen på de respektive hold.
  • Hvis nogle ønsker at løbe fra undervejs på ruten, så giv venligst løbeinstruktøren besked, så vi ikke bliver i tvivl om, hvorvidt vi har mistet nogen undervejs.
  • Al træning foregår på eget ansvar. Det er – som i al anden sport – vigtigt, at du lytter til din krop og følger evt. anvisninger fra egen læge, fysioterapeut og/eller kiropraktor m.v. 

 undefined

 

Løbesæson

Vi løber hele året men har inddelt året i en ”forårstræning” fra marts til oktober, og såkaldt vintertræning fra november – februar.

Vintertræningen er knapt så varieret som forårstræningen, da vejr og mørke aftener sætter visse begrænsninger for rutevalg. I vinterhalvåret løber vi altid på oplyste ruter, og alle skal have refleksvest på efter tusmørkets frembrud.

 undefined

 

Kontingent

Det koster 250 kr. at være medlem (12 måneder, marts-februar).  Du tilmelder dig via hjemmesiden under ”Tilmelding”.  Du er velkommen til at løbe med to gange, inden du beslutter dig for medlemskab.

 

Ferie

I skolens feriepauser og på helligdage er der instruktør-fri, men det forhindrer ikke vores medlemmer i at løbe. Der er som regel altid nogle, der tropper op og laver en rute sammen.

 

Motionsløb, klubaftener, foredrag, og arrangementer

Vi er stadig en meget ung løbeklub og afsøger og afprøver derfor forskellige tiltag og rammer, der kan være med til at gøre det fornøjeligt og spændende at være medlem samt ryste os alle sammen mere sammen.

Vi har i vores korte historie etableret en vis tradition for at deltage i følgende løb:

Lyshøjløbet, Kolding; Slotssø-stafetten, Kolding; Vejle Ådal, Vejle; Lillebælt Halvmaraton. Flere af vores løbere deltager andre løb også, bl.a. halvmarathon i Berlin, København, og Århus.

Vi har de tidligere år også afholdt klubaften med forskellige foredragsholdere. Vi laver fællestræning en gang i hver måned, kan finde på at "tage ud af huset" og har nytårsløb den 31. december kl. 10.00 efterfulgt af champagne og kransekage.

 undefined

  

Klubtøj

Som medlem kan du købe klubtøj til favorable priser via vores leverandøraftale med Nyform Direct, Kolding. 

Kollektionen er af mærket Newline. Vores kendingsfarve er en varm og klar orange, da den lyser godt op i trafikken.

undefined 

LOG-IN TIL WEBSHOP HOS NYFORM Direct:

Klik her og du kommer til Nyform Direct Web-shoppen med kollektionen for NBSIF Løber.

Følg anvisningerne på siden og klik på PERSONALESHOP

Password: 123456789

 

BEMÆRK:

Du skal selv afhente afhente din bestilling hos Nyform Direct på  Petersmindevej 8 (se nedenfor) eller bestille fragt på hjemmesiden.

Tøj leveres med tryk af "NBSIF Løber" og Ny Form Direct logo (jf. webshop siden).

 

KONTAKTPERSON:
Dan Frederiksen, Sælger

Tlf:      +45 75 50 87 87

Mobil:  +45 23 66 30 44

Mail:   dfr@nyform-direct.dk

 

NY FORM Direct A/S

Petersmindevej 8

6000 Kolding

CVR 10036925

 

 

Løbesko og andet løbeudstyr

Vi har også en rabataftale med butikken "Løberen" i Vejle, der har alt i løbesko og -udstyr. Her får du god vejledning omkring valg af løbesko samt test på løbebånd/videooptagelse af dit løb. Ved fremvisning af kontingentkvittering gives 10% på alle ikke-nedsatte varer (kosttilskud og lignende er undtaget).

 undefined