Menu

Senioridræt 60+

Hvad er senioridræt og hvad kan den tilbyde dig?

 

Nr. Bjært / Strandhuse IF er en forening med over 2.000 medlemmer, og mange aktiviteter i både dagtimer og aftentimer både for børn, unge og ældre. (Fitness, Badminton, Fodbold, Senior, Gymnastik & Dans, Løb, Håndbold m.m.)

 

Nbsif har hjemme med klublokaler på Lyshøjskolen, hvorfra alle vore aktiviteter udgår.

 

En af disse aktiviteter er  NBSIF SENIORIDRÆT.

Aktiviteter i SENIORIDRÆTTEN er oprettet for aldersgruppen 60+, og vi forsøger at afvikle aktiviteter i dagtimerne (hvis muligt da vi bruger skolens lokaler og faciliteter)

 

SENIORIDRÆTTEN, der er en afdeling under nbsif, blev startet op i efteråret 2017.

 

I SENIORIDRÆTTEN tager vi åbent imod alle 60+.

Alle trods evt. handikap, kan deltage i såvel samværet og spillet.

 

Både M’er og K’er

Senioridræt arbejder for at skabe de bedste rammer for dit og mit fællesskab og samvær samt skabe et godt netværk for dig.

Så tilbyder vi samtidigt at pifte dette op med lidt fysisk sport m.m. 

Dette for vores sundhedes skyld, men også for at gøre vores lokalområde tiltrækkende, aktivt og nærværende for os alle, og dette i gode rammer, som også du kan være med til at skabe.

 

Det er for os helt naturligt at, børn på skolen, forældrene og nu også den ældre gruppe af medborgere, samles i og omkring skolen og i foreningen til fælles udfoldelse af aktiviteter, på det niveau vi nu engang kan klare, med den alder vi 60+ er nået til.

 

Hos os lægges især vægt på det sociale samvær, hvor vi har tid nok til en snak og udvise gensidig interesse for hinanden, og altid med en god omgangstone.

Kaffe / the, en frokost i ny og næ, et spil med andre klubber, hvis der er lyst hertil, er en ikke uvæsentlig del af vores fællesskab og samvær.

 

Som medlem i SENIORIDRÆTTEN får du adgang til alle aktiviteter under SENIORIDRÆTTEN.

Vore faciliteter er gode og mange, og dette betyder, at vi kan tilbyde muligheder for fysisk aktivitet. Dem ruller vi gerne ud til brug og glæde for os alle.

Men vi er også meget åben for udvidelse af andre aktiviteter, hvis behov herfor kan skabes.

Skulle der være ønsker eller ide til en ny aktivitet, kontakt da den UDVIKLINGSANSVARLIGE