Menu

Holdbeskrivelser

Yin Yoga

Yin-yoga er en yogaform, hvor det for alvor handler om at mærke sig selv. Det er blid yoga, hvor de enkelte stillinger holdes mellem 3 og 5 minutter, enkelte længere tid. De fleste yogastillingerne er liggende eller siddende .Ved at blive flere minutter i de samme yogastillinger, når du at finde en helt speciel ro og et nærvær i stillingerne, som er unik for denne yogaform. Du mærker intensitet, og det lærer dig "at være med det, der er" – uden at flygte fra det. Det er en læring, din hjerne tager med sig ud i det pulserende hverdagsliv, så du også kan få glæde af din yoga uden for yogamåtten.

 

Strong and Happy Brorz

Holdbeskrivelse:
Holdet henvender til unge drenge mellem 12-15 år. Drenge der søger et aktivt fællesskab, men måske har lidt svært at få lettet r…. Måske er det computeren der trækker… eller noget helt andet

Instruktørernes mål: at skabe gode rammer for unge der ønsker at bevæge sig mere. Vi vil have fokus på bevægelsesglæde, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse.
Vi træner på mange forskellige måder:
Styrketræning – Konditionstræning – Kropsbevidsthed – Stafetter – Cirkeltræning - Redskabsbaner
og meget andet.

Ønskes nærmere info kan I kontakte os på: strongandhappybrorz@gmail.com

 

CrossGym

Ved crossgym40 vil du kunne opnår at få høj intensitet og funktionel træning i løbet af en træningstime. Igennem timen kommer vi ind på udholdenhed, kondition, styrke, smidighed, hurtighed, mobilitet, koordination, bevægelse, balance og præcision. Altså, vi kommer igennem at aktivere alle muskelgrupper. Jeg bruger forskellige redskaber, vægte og egen kropsvægt.

 

Puls og styrke

Kom og vær med til en sjov time, hvor jeg garantere sved på panden og røde kinder. Vi skal igennem alle de store muskelgrupper og bruger både elastikker, vægte, bodybar og stepbænken engang imellem. Alle kan være med, nye som gamle.

 

Mave / Ryg

Mave/ryg er styrke og udholdenhedstræning af hele kroppen med focus på maven og ryggen. Træningen giver en god kropsholdning og en bevidsthed om, hvordan du beskytter din ryg i dagligdagen. 
Vi træner med egen kropsvægt, lette vægte, elastikker osv. 

 

MutterFit
På sigt vil dette hold blive lavet om til Pilates, (Maj måske) ellers indeholder det alt fra balance, styrke med redskaber (den "lette" udgave) lidt aerobic, men som hovedregel kommer vi hele kroppen igennem.

 

Bodytoning
Bodytoning er for dig som ønsker at træne de store muskelgrupper igennem på én holdtime med fokus på ben, baller, bryst, mave, ryg og arme. Vi træner muskelstyrke - altså få gentagelser af hver øvelse. Der lægges stor vægt på, at alle øvelser udføres med korrekt teknik for at få fuldt udbytte af træningen og undgå skader.

 

Bike Intro

Er du vild med at træne på motionscykel, til lækker musik, mens du udfordrer din styrke og udholdenhed? Så vil et bike hold lige være noget for dig. Her er du garanteret en effektiv og intens holdtime, der forbedrer din kondition, styrker dit kredsløb, og øger din forbrænding

 

Dans

Du går altid glad hjem fra en dansetime. Det er ikke muligt at være i dårligt humør, når du har danset til gode, gamle sange og nye hits. 

Vi danser ‘på række’ uden en partner i bedste zumba-/aerobic-stil. Timen byder på både standarddans (fx vals, wiener vals og tango), latindans (fx cha cha cha, rumba og samba), salsa samt serier af koreografi, der skiftevis sikrer høj puls, smidighed, god balance og træning af koordinationen. 

Når nye deltagere kommer på holdet, gennemgår vi de basale trin, så du kan sagtens møde op uden erfaring - bare husk danseglæden.

 

Vi bruger cookies til brugeroplevelsen via Google Analytics service
Luk