Menu

Generel Information

 

Motionist eller hurtigløber?  Kom og løb med ”NBSIF Løber”!

Motionsløb i Nr. Bjært-Strandhuse IF er for alle, der gerne vil løbe i et klubfællesskab. Om du er motionist, hurtigløber, langdistanceløber, erfaren og veltrænet eller på vej til at blive det, så er der nok et hold, der kan passe til dig.

Vores mål er at give vores medlemmer en god løbeoplevelse og skabe glæde ved at motionere og træne sammen med andre samt blive bedre til at løbe. Vi har fokus på at skabe et miljø af løbe-faglighed, socialt fællesskab og godt humør, som giver mulighed for at understøtte vores medlemmers løbemål og/eller ønske om at være en aktiv løber.

undefined

Aldersgruppe:

Løbetræningen er for voksne m/k, 16år og derover.

 

Træning & Træningstider

Onsdag kl. 18.00

Lørdag kl. 10.00

Mandag kl. 18.00 (selvtræning, uden instruktør; fælles 6 km rute)

Mødested: Foran Lyshøjhallerne

  • Al træning starter med fælles opvarmning for alle hold.
  • Vi løber ud og hjem sammen på de respektive hold.
  • Hvis nogle ønsker at løbe fra undervejs på ruten, så giv venligst løbeinstruktøren besked, så vi ikke bliver i tvivl om, hvorvidt vi har mistet nogen undervejs.
  • Al træning foregår på eget ansvar. Det er – som i al anden sport – vigtigt, at du lytter til din krop og følger evt. anvisninger fra egen læge, fysioterapeut og/eller kiropraktor m.v. 

 undefined

 

Løbesæson

Vi løber hele året men har inddelt året i en ”forårstræning” fra marts til oktober, og såkaldt vintertræning fra november – februar.

Vintertræningen er knapt så varieret som forårstræningen, da vejr og mørke aftener sætter visse begrænsninger for rutevalg. I vinterhalvåret løber vi altid på oplyste ruter, og alle skal have refleksvest på efter tusmørkets frembrud.

 undefined

 

Kontingent

Det koster 300 kr. at være medlem (12 måneder, januar-december).  Du tilmelder dig via hjemmesiden under ”Tilmelding”.  Du er velkommen til at løbe med to gange, inden du beslutter dig for medlemskab.

 

Ferie

I skolens feriepauser og på helligdage er der instruktør-fri, men det forhindrer ikke vores medlemmer i at løbe. Der er som regel altid nogle, der tropper op og laver en rute sammen.

 

Motionsløb, fællestræning, arrangementer og klubaften

Vi har en række aktiviteter i løbet af året og afprøver gerne forskellige tiltag, der kan være med til at gøre det fornøjeligt og spændende at være medlem samt skabe et godt socialt samvær i forbindelse med løb.

Vi har i vores korte historie etableret en vis tradition for at deltage i følgende løb:

Lyshøjløbet, Kolding; Slotssø-stafetten, Kolding; Vejle Ådal, Vejle; Lillebælt Halvmaraton. Flere af vores løbere deltager andre løb også, bl.a. halvmarathon i Berlin, København, og Århus, samt Royal Run.

I løbet af året laver vi fællestræninger samt "ture ud af huset", hvor vi kører ud og løber andre steder end i vores lokalområde. Klubaften afholdes i efteråret - gerne med fælles spisning og evt. foredragsholdere. Mørke/"natløb" med blå og gløgg er blevet en tradition i december samt fælles nytårsløb den 31. december kl. 10.00, hvor løbeklubben er vært ved  champagne og kransekage.

 undefined

Klubtøj

For at prøve udvalget af løbetøj, skal der aftales tid med Hans Junker på mobil:  40 53 87 87. Adressen er Ndr. Ringvej 51, 6000 Kolding.

Når du har foretaget bestilling på: Kolding@sport-direct.dk, att.: Hans Junker og betalt via Mobilpay  901719, kan tøjet afhentes på Ndr. Ringvej 51, 6000 Kolding

Du kan finde prislisten, med de særdeles favorable priser - på lækkert løbetøj i mærkerne FUSION og New Line, ved at følge linket herunder.

Prisliste