Menu

Bliv træner

 

I NBSIF søger vi altid passionerede frivillige. Kunne du tænke dig at blive træner hos os? Der er lavet en flot brochure om at være træner i håndbold. Kontakt gerne en i udvalget, eller anden træner for at komme i gang.

Vi gør meget for at at hjælpe dig på vej. Der udbetales trænergodtgørelse for din indsats.

Læs trænerbrochuren her

 

UDTALELSER FRA TRÆNERNE:

"Jeg er løbetræner på håndboldfitness delen om tirsdagen. Det der driver mig er den forskellighed vi alle besidder og at alle føler de kan være med. Uanset hvem du er, er alle på ligefod og træningen bliver tilrettelagt efter alles behov.  Det sociale og det store engagement pigerne har, gør det sjovt hver tirsdag at møde op til en god løbetur, som kan varierer alt afhængigt hvor mange vi er."

- Christina Elkjær


"Jeg hedder Mette Vølund Poulsen og jeg er 38 år gammel. Jeg har trænet håndbold i NBSIF siden august 2008, og jeg har fulgt U12 drengene siden de spillede U6 håndbold på minibanen. Det har været meget sjovt og spændende og følge alle de gamle og ny tilkomne drenge, og se hvordan de har udviklet sig som spiller individuelt og som holdspiller. Det er blandt andet også derfor at jeg har sagt ja til at være træner i næste sæson. Jeg har selv spillet håndbold hele mit liv, og jeg har bl.a. andet været børnetræner i Sanderum i Odense. Jeg brænder for både det tekniske og taktiske indenfor håndbolden, men det sociale spiller også en stor rolle for mig, og jeg gør meget ud af at drengene har det sjovt på banen og udenfor banen. Jeg glæder mig til en rigtig spændende sæcon."

- Mette Vølund Poulsen


"Jeg har nu været med i 5 år, og nyder stadig hver gang jeg skal i hallen. Jeg har fulgt de samme piger i nu 4 år, og det har været en fornøjelse hver gang at skulle til træning og kamp. Det er også dejligt at se den udvikling de enkelte spillere gennemgår og vide, at man er med til at udvikle det endnu mere! Det er livsbekræftende at møde de her piger, som virkelig brænder for at spille håndbold, og som gerne vil lære en hel masse.  Det samarbejde, der er med forældregruppen er også guld værd. Og en åben dialog med forældrene er med til at gøre en bedre som menneskekender. Kan godt lide, hvis mine forældre kommer med forslag eller bidrager med viden omkring deres børn!"

- Susanne Hanen

Vi bruger cookies til brugeroplevelsen via Google Analytics service
Luk